مژگان شماعی
مشاور روانشناسی - کارشناس ارشد
مشکلات کودک و نوجوان
مشکلات فردی
ساعت : 9 الی 12
ساعت : 13 الی 14
ساعت : 0 الی 24
----------------
ساعت : 0 الی 24
----------------
ساعت : 0 الی 24
----------------
ساعت : 3 الی 7
ساعت : 8 الی 9
ساعت : 0 الی 24
----------------
ساعت : 0 الی 24
----------------
کارشناس ارشد روانشناسی بالینی درمانگر تخصصی کودک ونوجوان ومشاوره فردی ..مدرس تربیت مربی دورهای مهارتهای زندگی کودک .مدرس دوره های فرزندپروری از سازمان بهزیستی استان تهران سابقه برگزاری ۵۰۰ ساعت کارگاه اموزشی در حیطه های فردی و کودک وفرزند پروری برگزاری ۸ دوره کارگاه مهارتهای زندگی برای کودکان برگزاری کارگاههای جهت بالا بردن هوش چندگانه درکودکان توسط بازی گذراندن ۸۰۰ ساعت کارگاه در زمینه های مختلف کودک ونوجوان وفردی
بیشتر...در بازی هایی که برد و باخت برای آن ها تعریف شده است... باید سه بار آن را با کودک انجام داد: _بار اول به او اجازه دهید شما را ببرد.این کار به اعتماد به نفس کودک کمک می کند و باعث تخلیه ی هیجانی او شود. _بار دوم کودک را ببرید.تا مفهوم شکست را دریابد.و نیز متوجه شود که گاهی انسان تمام تلاشش را می کند و موفق نمی شود. _بار سوم کاری کنید کودک با تلاش بیشتر از دو دوره ی گذشته برنده شود تا یاد بگیرد برای موفقیت باید خیلی تلاش کرد.
بعضی اوقات وقتی بچهها نق میزنند و از کنارمان تکان نمیخورند، در آن لحظه به عشق و محبت ما نیاز دارند. حتی اگر فکر کنیم تمام روز را با آنها بازی کردهایم، باز هم لحظاتی وجود دارد که بچهها عشق بیدریغ ما را میخواهند. واقعیت این است که ما همیشه سرمان شلوغ است، غذا پختن، مرتب کردن خانه، ..، اما گاهی بچهها میخواهند به ما بگویند: "مامان/بابا، به من هم توجه کن، بغلم کن". متاسفانه بیشتر مواقع این خواسته را با غر زدن و نق زدن به ما منتقل میکنند.
همیشه کودک نیست که به مادر میچسبد؛ مادرانی هم هستند که حاضر نیستند برای لحظهای از فرزندشان جدا شوند یعنی اگر حتی کودک بخواهد جدا شود، آنها مانع میشوند و در واقع یک الگوی رفتاری غلط را به او منتقل می کنند مادر چسبنده همیشه نگران است که اگر فرزندش کنارش نباشد، خطری او را تهدید می کند. اوبه فرزندش اجازه رشد و پختگی نمی دهد چون همیشه حضور مستقیم دارد و به جای فرزندش مشکلات را حل می کند چسبندگی یک اختلال ارتباطی ست و نه مهربانی
برای پاسخ دادن به سوالات کودکان عجله نکنید بچهها در مسیر رشد و تکامل، کنجکاوانه و بهطور مداوم سوال میکنند. والدین هم بهطورمعمول سعی میکنند برای سوالات فرزندشان پاسخهای فوری و صحیح پیدا کنند. دادن پاسخهای فوری به کودکان مثل این است که ما فعالیتهای ذهنی آنها را برایشان انجام بدهیم. بهجای اینکار میتوانیم سوالات کودکان را برای بررسی بیشتر به خودشان برگردانیم با سوالاتی مثل «تو در اینباره چی فکر میکنی؟»، «سوال جالبیه، نظر خودت چیه؟»